Close

Samarbejde med medier
Vi har gennem årene haft et tæt samarbejde med medierne, da der er en stor sammenhæng mellem den måde man arbejder med journalistik på og den måde, som vi arbejder på.Vi formår at sætte tingene i perspektiv og i en samfundsmæssig kontekst.

Hvad sker der?
Det har gentagne gange vist sig, at der er et match mellem den måde man arbejder journalistisk på og den måde vi arbejder med at forstå ændringer i adfærd.  Adfærdsændringer, som er vores datapunkter (vi kalder dem tegn) er når vi begynder at gøre noget andet, holder op med at gøre noget eller erstatter det vi gjorde med noget andet.Ofte er journalistiske historier netop bygget op om netop den slags observationer og derfor har vi et mangeårigt samarbejde med pressen. Vi kommentere ofte og gerne på fænomener og observationer i befolkningens adfærd og vi deler gerne vores viden og forståelse for tingenes perspektiv.

Hvor sker det?
Hver eneste dag observerer vi adfærdsændringer. Man kan nærmest kalde det grundforskning. Det betyder, at vi har et kolossalt bagkatalog i form af en database fyldt med observationer af befolkningens ændrede adfærd inden for deres hverdagsliv. Det vil sige praktisk talt alle områder af livet.

Hvorfor sker det?
Vi har arbejdet sådan i mere end 15 år og det betyder, at vi  forstår hvorfor tingene sker og kan sætte dem i et større perspektiv og samfundsmæssig kontekst.

En forpligtelse og et privilegium
Vi vil gerne samarbejde med medier og ser det som en forpligtelse og privilegium at dele vores viden og bidrage med forståelse for fortid, samtid og nær fremtid i den offentlige debat.Så tag endelig fat i en af os.Kontakt


 


Presseudtalelser