Close

  Jeg giver tilladelse til, at I gemmer mine oplysninger og må kontakte mig angående POST CORONA RAPPORTEN

  Om Post Corona Rapporten

  Nu er POST CORONA RAPPORTEN færdig og klar til download.Analysen peger på fremadrettet adfærd, som naturligvis er påvirket af coronakrisen, men også af tiden inden og opbremsningen i den økonomiske vækst.Det er spændende at se, at coronakrisen bl.a. ser ud til at medvirke til en modreaktion bl.a. på behovet for regulering, men også at den sætter de unge i et helt nyt lys. Der er meget der tyder på, at coronakrisen forbliver en isoleret boble. Vores adfærd under krisen har været en krisereaktion i en ekstrem situation og vi lægger meget af den adfærd bag os på den anden side.Coronakrisen påvirker vores hygiejne og sociale/fysiske distance til en vis grad, vores virtuelle liv både privat, forbrugsmæssigt og på job, landes måde at håndtere systemer og alarmberedskab på og virksomheders behov for kontrol over forsyningskæderne. Vi kan derimod med vores data og research ikke finde belæg for, at vi vil komme ud på den anden side som bedre mennesker, der passer bedre på hinanden, samfundet og vores klode. Og faktisk heller ikke, at vi lærer særlig meget af coronakrisen.Derimod ser vi en befolkning, som har fået bekymring tættere ind på livet, som oplever stort behov for at debattere hvad der er vigtigt og hvad der ikke er (og være meget uenige om det), som i højere grad bliver sort/hvide i deres betragtninger og holdninger og som kæmper for at klare sig selv og sit.

  Der kommer mange flere adfærdsændringer i tiden lige foran os og vi følger dem hver eneste dag. Rapporten lægger alt det vi har set helt åbent frem. Den viser tydeligt, hvordan vi arbejder med at se mønstre i adfærdsændringer. Det er den måde vi arbejder på. Vi bliver aldrig bedre end det vi kan iagttage. Derfor er vi også super glade for indspil, konkrete iagttagelser, der viser noget andet end det vi har set, eller som viser noget der mindre om det vi har set. Så byd endelig ind!Vi arbejder videre med hvad konsekvenserne er for bl.a. kundeservice, turisme, sundhed og det at indtage en rolle i danskernes liv uanset om det er som medarbejdere, borgere, kunder eller forbrugere. 


  DOWNLOAD OPDATERINGEN PÅ RAPPORTEN – 2021 

  Vi har skrevet en opdatering af rapporten, og du kan downloade den lige her.

  POST CORONA UPDATE – 2021

  Medierne
  Kommer vi ud på den anden side af coronakrisen som bedre mennesker?

  Eva er flere gange blevet spurgt ind til danskerne i et post corona-perspektiv. Du kan se nogle af udtalelserne på vores pressesite, som blandt andet omhandler DR2 Deadline, Dansk Industri og DR’ Aftenshowet.

  Gå til pressesite