Close

Download white paper om HIDDEN DISRUPTION

Download dit eget white paper nedenfor

Foredrag og workshop – gå til bunden af siden

Jeg giver tilladelse til, at I gemmer mine oplysninger og må kontakte mig angående HIDDEN DISRUPTION

Uddrag af management summary

HIDDEN DISRUPTION er et resultat af mønstre adfærdsændringer blandt mennesker. Det sker umærkeligt og starter som svage signaler som ingen tager notits af. Til gengæld slår det hårdt hvis det rammer. HIDDEN DISRUPTION kommer snigende som en tyv i natten og er giftig hvis man ikke ser den i tide.

HIDDEN DISRUPTION er typisk et resultat af noget så banalt som ændret adfærd blandt mennesker: Ting vi holder op med at gøre, ting vi begynder at gøre, ting vi begynder at gøre i stedet for det vi plejer at gøre, ting vi holder op med at gøre. Det sker umærkeligt og som svage signaler som ingen tager notits af.

Mens alle frygter det hårde teknologiske disruption så er sandsynligheden for at rammes af HIDDEN DISRUPTION langt større og potentielt mere dramatisk. HIDDEN DISRUPTION rammer alle brancher og industrier uanset om det drejer sig om forbrugere, erhvervskunder eller borgere.

Det er heldigvis muligt at se og forstå de svage signaler og de mønstre de danner, så man bliver i stand til at se forandringerne i tide og hermed blive en vinder og ikke et offer for HIDDEN DISRUPTION.

Foredrag og workshop – se nedenfor

Foredrag og workshop