Close

HIDDEN DISRUPTION
Foredrag


Mønstre i adfærdsændringer blandt mennesker
Med introduktionen af begrebet HIDDEN DISRUPTION sætter Eva fokus på et indtil nu uset fænomen, som er en langt større trussel for både virksomheder og organisationer end den teknologisk disruption alle fokuserer på. HIDDEN DISRUPTION er et resultat af mønstre i adfærdsændringer blandt mennesker. Det er soft fordi det sker umærkeligt og starter som svage signaler som ingen tager notits af. Til gengæld slår det hårdt hvis det rammer. HIDDEN DISRUPTION kommer snigende som en tyv i natten og er giftig hvis man ikke ser den i tide. HIDDEN DISRUPTION er typisk et resultat af noget så banalt som ændret adfærd blandt mennesker: Ting vi holder op med at gøre, ting vi begynder at gøre, ting vi begynder at gøre i stedet for det vi plejer at gøre, ting vi holder op med at gøre.

HIDDEN DISRUPTION rammer alle brancher
Mens alle frygter det hårde teknologiske disruption så er sandsynligheden for at rammes af HIDDEN DISRUPTION langt større og potentielt mere dramatisk. HIDDEN DISRUPTION rammer alle brancher og industrier uanset om det drejer sig om forbrugere, medarbejdere, erhvervskunder eller borgere.

Cases og eksempler fra ind- og udland
I foredraget redegør Eva sagligt og levende for begrebet og belyser det med cases og eksempler fra ind- og udland. Eva tilbyder desuden en tilgang til se og forstå mønstre i adfærdsændringer som kan få dig til at elske forandringer og turde kigge på dem i al deres kompleksitet uden frygt og hermed blive en vinder og ikke et offer for HIDDEN DISRUPTION.

HIDDEN DISRUPTION white paper
Bagved foredraget ligger et white paper som udleveres ligesom det er muligt at udvide foredraget til en workshop, hvor vi kigger på lige nøjagtig jeres virksomhed og de forandringer der ikke er til at få øje på hvis man kigger i den gale retning.

White paper og workshopDownload HIDDEN DISRUPTION white paper


 


HIDDEN DISRUPTION workshop