Close

Generation Z

Drop generationstyranniet

Der er så meget snak om Generation Z..

Der snakkes meget om Generation Z. Generation Z er først og fremmest unge. De er den første generation af digitale indfødte og de beskrives som initiativtagende, handlekraftige, holdningsbaserede, skabende og samarbejdende. Mest af alt beskrives de ofte som nogen med en helt anden logik og helt andre prioriteter end tidligere generationer. 

Hvor meget af deres adfærd skal vi tilskrive deres unge alder?

Er det tilfældet, eller er de helt almindelige mennesker, som i sidste ende handler og tænker som alle andre? Hvor meget af deres adfærd skal vi tilskrive deres unge alder, og hvad skal vi forvente, at de tager med sig videre, når de en dag bliver etableret med faste jobs, børn og havner i sofaen efter en lang arbejdsdag? Der er ingen tvivl om, at de bærer kimen til fremtiden i sig, men hvad betyder det? De er fremtidens medarbejdere, de er fremtidens ledere, og de udgør en massiv del af fremtidens forbrug – så det er på tide, at vi forsøger at forstå dem.

Kendetegn for generationen med levende eksempler

Evas foredrag zoomer ind på de unge. Eva beskriver med vanlig skarphed og præcision, hvad der kendetegner generationen, og med levende eksempler og illustrationer giver hun alle muligheder for at forstå og fornemme generationen. 

Et foredrag, som næsten er en nødvendighed, hvis man ønsker at være klædt på  ikke bare til fremtiden, men til i morgen.